Sport

Zvezda hoće revanš protiv Čukaričkog, Milojević: Biće teška utakmica

Crveno-beli će u gradskom derbiju pokušati da izvrše dodatni pritisak na vodeći Partizan
Zvezda hoće revanš protiv Čukaričkog, Milojević: Biće teška utakmica© Elmedin Hajrovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16.00 časova dočekuju Čukarički u meču 22. kola Superlige Srbije, a uoči tog susreta svoja očekivanja izneo je trener crveno-belih Vladan Milojević.

"Imaćemo za protivnika tim koji je u vrhu srpskog fudbala, Čukarički je to pokazao prošle godine, kao i prethodnih sezona. Radi se o ekipi koja je igrala grupnu fazu Lige konferencija, što je velika stvar za njih. Imaju izbalansiranu ekipu, dobre mlade, ali i starije igrače", rekao je Milojević.

Biće to prilika za revanš, pošto je u prvom okršaju ove sezone Čukarički slavio 2:1.

"Utakmica koja je odigrana u prvom delu sezone je u potpunosti drugačija od one koja je pred nama. Očekujem drugačiji pristup igrača i tešku utakmicu. Imamo još jedan trening. Kraso nam se nedavno pridružio i dobro trenira. Sigurno da je dosta odsustvovao, igrao je na Afričkom kupu nacija, te je u takmičarskom ritmu. Igralo se bez mnogo treninga. Procenićemo da li će nastupiti na subotnjem meču."

On je dodao da se u konkurenciju za startnu postavu vraća Marko Stamenić, dok je Aleksandar Katai i dalje van tima.
Za Čukarički nastupa sin Vladana Milojevića, protiv koga strateg crveno-belih ima statistiku od šest pobeda na isto toliko odigranih utakmica.

"U početku mi je bilo neobično kada se moje dete nalazilo preko puta terena. Nemanja je zreo fudbaler, izrastao je u dobrog igrača. Nadam se da ćemo zadržati tu tradiciju. Moramo da obratimo pažnju na njega, kao što gleda on, tako i ja, svako razmišlja o svojoj ekipi", zaključio je Milojević.

image