Lazetić pred Zvezdu: Ako treba, "parkiraćemo" i dva autobusa, ali ćemo i napadati

Ekipa iz Bačke Topole želi da bude težak protivnik crveno-belima i pokuša da ih iznenadi na svom stadionu

Trener TSC-a Žarko Lazetić izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu protiv Crvene zvezde da će se njegov tim tokom meča braniti ako za to bude postojala potreba, kao i da će pokušati da se nametne u napadu.

Fudbaleri tima iz Bačke Topole sutra od 16.00 časova na svom stadionu dočekuju aktuelnog šampiona u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

"Najveća moguća utakmica koju možete u poslednje vreme da odigrate u Srbiji je protiv Crvene zvezde. Jedva čekamo. To je za nas veliki motiv i prilika da ponovo igramo sa njima. Očekujem dobru utakmicu sa naše strane, mislim da smo u dobrom momentu, uzeli smo devet bodova iz tri utakmice, što nam je i bio cilj. Iz kola u kolo smo unapređivali igru i bili sve bolji", rekao je Lazetić i dodao da zna kako će Zvezda igrati.

"Očekujem da, ako bude trebalo da se branimo, da se branimo svi, nas 10, ako treba i dva autobusa da parkiramo. A kad budemo napadali želećemo da se nametnemo, želećemo loptu i znaćemo šta sa njom da uradimo", zaključio je Lazetić.

TSC je posle 22 kola na trećem mestu sa 46 bodova, dok je Zvezda na drugoj poziciji sa 55 bodova.