Rusi spremaju spektakl zbog Srba: Na meč stižu Vidić i Krasić, Karpin zvao 38 igrača

Još 20 dana je ostalo do utakmice Rusije i Srbije, a već sada je jasno da se sprema sjajan događaj na stadionu moskovskog Dinama

Fudbalska reprezentacija Srbije biće gost Rusije u Moskvi 21. mart u dugo najavljivanoj prijateljskoj utakmici, a za tu priliku sprema se pravi spektakl.

"Orlovi" će biti prvi evropski rival Rusije posle više od dve godine i početka suspenzije toj selekcije od strane FIFA i UEFA.

Ali dolazak srpske selekcije u Moskvu biće propraćen na sjajan način, pošto će se na stadionu Dinama pojaviti i brojni proslavljeni srpski fudbaleri i umetnici koji su ostavili dubok trag u Rusiji.

Tako iz Rusije najavljuju da će uoči meča sa Srbijom biti napravljena foto sesija na kojoj će se pojaviti bivši repreznetativci Nemanja Vidić, Miloš Krasić, Ognjen Koroman, Danko Lazović i Mihajlo Pjanović, ali i glumac Miloš Biković i filmski reditelj Emir Kusturica.

Rusiju osim meča protiv Srbije 21. marta očekuje i duel protiv Paragvaja četiri dana kasnije, a selektor Valerij Karpin za te duele saopštio je preliminarni spisak od 38 fudbalera koji će uoči okupljanja biti dodatno skraćen.

Na spisku se nalaze: