Sport

Sferopulos: Očekuje nas utakmica protiv tima koji se izuzetno bori, moramo da se držimo plana

Trener košarkaša Crvene zvezde rekao je pred meč ABA lige protiv Mornara da njegovu ekipu očekuje utakmica protiv tima koji se izuzetno bori u poslednje vreme
Sferopulos: Očekuje nas utakmica protiv tima koji se izuzetno bori, moramo da se držimo plana© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Utakmica 21. kola ABA lige igra se u nedelju od 21 čas u dvorani "Topolica" u Baru.

"Očekuje nas duel protiv tima koji se izuzetno bori u poslednjim utakmicama. Posebno na svom terenu gde su dobili poslednje tri utakmice. Mi želimo da odigramo utakmicu na našem nivou. Moramo da budemo posebno fokusirani i skoncentrisani, kao i da se držimo plana za ovu utakmicu". rekao je trener crveno-belih novinarima.

Ovo će biti 19. duel dva tima u ABA ligi, skor je trenutno 16-2 za crveno bele, a obe pobede Mornar je zabeležio na domaćem parketu.

Kao i Sferopulos, i košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac je oprezan.

"Očekuje nas teška utakmica, odmah posle pauze ulazimo u ritam sa dve utakmice u rasponu od 48 sati. Uvažavamo ekipu Mornara koja se u međuvremenu od našeg prvog meča pojačala, zabeležili su tri uzastopne pobede na svom parketu, bore se sjajno, Veders, koji je i MVP februara igra u odličnoj formi. Moramo da odigramo vrlo ozbiljno i odgovorno, i dođemo do bodova koji nas održavaju na prvom mestu u finišu regularnog dela sezone što je takođe bio jedan od ciljeva na startu sezone", rekao je Davidovac.

Crvena zvezda je trenutno vodeća na tabeli sa skorom 17-3, dve pobede više od Budućnosti.

image