"Da smo Panter i ja ovako igrali u Zvezdi, stvari bi bile drugačije"

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Makabija u četvrtak uveče (84:80) nakon što su imali 18 poena prednosti u Beogradskoj areni

Za goste iz Izraela odličan je bio Lorenco Braun, nekadašnji igrač crveno-belih, koji je postigao 10 poena i to svih 10 u drugom poluvremenu.

On se posle meča prisetio boravka na Malom Kalemegdanu u sezoni 2019/20, koja zbog pandemije korona virusa nije bila završena.

Tada je Braun u Zvezdi igrao uz Kevina Pantera, sada kapitenom Partizana.

"Emocije su uvek posebne kada se vratim na mesto gde sam započeo evropsku karijeru, zauvek ću biti zahvalan na prilici koju sam dobio ovde. Sećam se da je Panter u toj sezoni kasnije došao, bili smo u drugačijoj fazi karijere. Da smo nas dvojica bili na sadašnjem nivou, sigurno bi se stvari razvijale u boljem smeru", rekao je Braun za "Meridiansport".

Dobio je pitanje i da uporedi tadašnju Zvezdu u kojoj je on igrao i sadašnju.

"Što se razlika tiče rekao bih da je igra ove Zvezde sada bolja nego što je naša bila", rekao je Braun, koji je pružio podršku bivšem klubu.

"Povrede su napravile dosta problema. Teodosić je sjajan plejmejker, stigao je i Tompkins što je veliki posao za Zvezdu. Kada se svi oporave biće potpuno drugačiji tim nego sada."