Sport

Partizanovi navijači su bolji od Zvezdinih: Izjava koja je digla buru - "Neka im je sa srećom..."

Crno-beli su ostvarili izuzetno važan trijumf u borbi za plej-in, a košarkaš Baskonije bio je oduševljen atmosferom njihovih navijača
Partizanovi navijači su bolji od Zvezdinih: Izjava koja je digla buru - "Neka im je sa srećom..."Getty © Srdjan Stevanovic / Contributor

Košarkaši Partizana savladali su Baskoniju 87:83 u meču 30. kola Evrolige, a po završetku susreta, igrač španskog tima Čima Moneke dao je izjavu koja je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

Upitan o atmosferi u Beogradskoj areni, Moneke je crno-bele stavio ispred crveno-belih.

"Drugi put sam u ovoj dvorani i navijači Partizana su najbolji. Navijači Zvezde su dobri, ali se ovde oseća nešto drugačije. U svakom momentu utakmice bilo je glasno, volim ovakve atmosfere, neverovatno je", rekao je Moneke za "Sportklub".

U borbi za plej-in, Baskonija je trenutno deveta sa skorom 16-14, dok je Partizan poziciju ispod sa učinkom 14-16. Deseto mesto je i poslednje koje vodi u doigravanje.

"Ne znam raspored drugih timova, ni koliko mečeva kod kuće imaju, ovde nije lako igrati. Neka im je sa srećom, videćemo kako će biti", kazao je Moneke.

image