Sport

Zvezda kaznila Ilića: Novčano četiri meseca, uz poslednju opomenu

Nebojša Ilić kažnjen novčano u iznosu od 25 odsto naknade u sledeća četiri meseca, kao i poslednjom opomenom pred isključenje iz prvog tima sa pozicije tim menadžera
Zvezda kaznila Ilića: Novčano četiri meseca, uz poslednju opomenu© A.K./ATAimages

Košarkaški klub Crvena zvezda je pre tri dana suspendovao tim menadžera Nebojšu Ilića zbog saobraćajnog prekršaja, koji je napravio u Beogradu.

Crvena zvezda je u saopštenju navela da je, nakon 72 sata i utvrđivanja svih činjenica oko saobraćajnog prekršaja, koji je 25. aprila ove godine napravio Nebojša Ilić kao fizičko lice, donela odluku o kazni.

"Tim menadžer našeg kluba kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 25 odsto naknade u sledeća četiri meseca. Takođe, upućena mu je i poslednja opomena pred isključenja iz prvog tima sa pozicije tim menadžera. Ove odluke donete su nakon sastanka i razgovora sa Ilićem, utvrđivanja svih činjenica, a na osnovu pravilnika o kaznenim merama KK Crvena zvezda", saopštila je Crvena zvezda.

Ilić je prema pisanju medija bio priveden u sredu, zbog vožnje u suprotnom smeru u pijanom stanju i potom bežanja policiji.

Nebojša Ilić je u Crvenoj zvezdi na poziciji tim menadžera od 2001. godine, a istu poziciju u reprezentaciji Srbije obavlja od 2010. godine.

image