Sport

Rodić i Ndiaje uživaju u Zvezdinoj tituli: Slavićemo kao nikad pre!

Iskusni levi bek postao je rekorder Crvene zvezde sa čak sedam titula prvaka države, što nikada niko pre njega nije uspeo u 79 godina dugoj istoriji kluba
Rodić i Ndiaje uživaju u Zvezdinoj tituli: Slavićemo kao nikad pre!© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde Šerif Ndiaje i Milan Rodić izjavili su da jedva čekaju proslavu 35. titule prvaka države i ističu da znaju da će ona biti sjajna.

Crveno-beli su u četvrtak i zvanično postali šampioni sedmu godinu u nizu nakon pobede protiv TSC-a, ali i uz pomoć Partizanovog poraza protiv Vojvodine.

"Veoma sam srećan zbog osvajanja titule. Još uvek nismo završili sezonu, ali smo matematički obezbedili titulu. Neverovatan je osećaj. Zaista smo svi euforični. Drago mi je i zbog gola, ali mislim da Rodić i ja treba da ga podelimo. Ipak, i dalje mi je najdraži onaj gol protiv 'večitog' rivala kada sam 'bocnuo' loptu", rekao je Ndiaje, a prenosi klupski sajt.

Za to vreme, Rodić je postao rekorder Crvene zvezde sa sedam osvojenih titula prvaka države.

"Mislim da mi je ovo i najveće dostignuće u karijeri, kad se uzme u obzir kakve su sve legende nosile Zvezdin dres. Drago mi je što sam postao igrač sa najviše osvojenih titula, i to u klubu za koji ceo život navijam i za koji sam maštao da zaigram. Naravno, timski uspeh je uvek ispred pojedinačnog, tako da me najviše raduje činjenica da smo osvojili sedmu titulu u nizu. Verujem da ćemo uspeti da osvojimo i Kup Srbije, jer nam je cilj i četvrta dupla kruna u nizu. Mislim da ću u ovoj proslavi titule uživati više nego u bilo kojoj ranije", rekao je Rodić.

Ndiaje je dodao da takođe jedva čeka proslavu titule

"Čuo sam od saigrača da to uvek bude neverovatno dobro. Biće sjajna atmosfera, svi znamo kako to prave Zvezdini navijači. Zaista ne mogu da dočekam proslavu, ali do tad moramo do pobedimo sve utakmice", zaključio je senegalski napadač.

image