Natho: Mnogo je teško igrati pred praznim tribinama, želimo da su svi uz nas

Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da je za njegov tim svaka utakmica do kraja sezone u Superligi Srbije kao finale

Fudbaleri Partizana su na svom terenu pobedili Mladost 3:0 u meču 35. kola Superlige Srbije.

Crno-beli se dva kola pre kraja sezone nalaze na drugom mestu na tabeli plej-ofa sa 74 boda.

"Kada ne pobedite šest utakmica, onda je to uvek problem. Promenili smo u međuvremenu trenera, samim tim i mnoge stvari u igri i normalno je da je potrebno vreme da se i mi prilagodimo", počeo je Natho.

"Ali ne mislim da je jučerašnja utakmica bila loša. Prvo poluvreme je u celosti bilo na njihovoj polovini. Nisu mogli da pređu 30 metara, dok je drugo poluvreme bilo otvorenije, gde su i oni napravili tri, četiri šanse. Kada sve saberete, u poslednje dve utakmice smo kreirali mnogo šansi, ali je rezultat bio 3:3, tako da preferiram da kao juče, ne stvaramo mnogo šansi, ali da pobedimo rezultatom 3:0."

On je pozvao navijače Partizana da podrže igrače.

"Tokom čitave sezone se borimo da nešto postignemo i onda je veoma teško doći na stadion i igrati pred praznim tribinama. Želimo da su i navijači i klub i svi uz nas, jer ovaj momenat nije lak za nas kao igrače, ali se trudimo i trudićemo se da damo sve najbolje. Nadamo se da će biti dovoljno na kraju."

Crno-beli će do kraja sezone odigrati još dva meča – prvo će gostovati kod Čukaričkog, a potom će na svom terenu dočekati Radnički iz Kragujevca.

"Svaka utakmica je sada za nas kao finale u kome moramo pobediti. Igrati protiv Čukaričkog nikad nije lako – težak teren, dobar tim. Moramo da gledamo sebe, verujemo u sebe i odradimo posao koji treba."

On je istakao da svaka pobeda stvara samopouzdanje.

"Na prošlim utakmicama smo primili mnogo golova. Radimo na tome na treninzima, radimo na mnogim novim stvarima i uz to se trudimo da ispravimo one stvari koje nisu u prošlosti bile dobre za nas. Nadam se da će biti dobro", zaključio je Natho.