Sport

Vlahović posle osvajanja Kupa: Mi smo Juventus, u našem DNK je da težimo da osvojimo sve trofeje

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović izjavio je da je srećan zbog osvajanja Kupa Italije sa torinskim klubom i dodao da je njegov tim ostvario ciljeve za ovu sezonu
Vlahović posle osvajanja Kupa: Mi smo Juventus, u našem DNK je da težimo da osvojimo sve trofejeGetty © Giuseppe Maffia/NurPhoto

Fudbaleri Juventusa osvojili su Kup Italije, pošto su u Rimu u finalu ovog takmičenja pobedili Atalantu 1:0, golom Vlahovića još u 4. minutu utakmice.

"Zahvaljujem se svima. Ove sezone smo se suočili sa brojnim poteškoćama. Ostvarili smo dva cilja, koja smo postavili na početku sezone. Kvalifikovali smo se za Ligu šampiona i osvojili Kup Italije, tako da smo ostvarili ciljeve za ovu sezonu", rekao je Vlahović.

Juventus je već obezbedio plasman u Ligu šampiona naredne sezone, pošto se nalazi na četvrtom mestu na tabeli Serije A sa 67 bodova.

"Stara dama" je osvojila rekordni 15. trofej Kupa Italije u istoriji kluba.

"To nije dovoljno, sledeće sezone moramo da težimo tome da osvojimo sve. Mi smo Juventus, to je naš DNK i ono što navijači očekuju od nas", naveo je napadač Juventusa.

Vlahović je sa Partizanom osvojio jednu titulu i dva Kupa Srbije.

"Ovo je moj prvi trofej sa Juventusom. Dao sam i gol u finalu Kupa Srbije, osvojili smo trofej. Međutim, neverovatno je osvojiti trofej sa Juventusom. Želim još mnogo pobeda i trofeja sa ovim klubom", zaključio je Vlahović.

image