Rangnik objavio spisak Austrije - igraju protiv Srbije, a tu je Arnautović

Jedan od glavnih aduta reprezentacije Austrije je i igrač srpskog porekla Marko Arnautović, koji će imati priliku da nastupi protiv "orlova" 4. juna

Selektor fudbalera Austrije Ralf Rangnik saopštio je širi spisak od 29 igrača koji konkurišu za odlazak na Evropsko prvenstvo koje se održava u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula.

Rangnik će 7. juna objaviti konačan spisak od 26 igrača koji će predstavljati tu selekciju, a pre samog turnira će igrati i protiv reprezentacije Srbije 4. juna u Beču, u sklopu priprema za Euro.

Četa Ralfa Rangnika će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi D protiv Francuske (17. juna), Poljske (21. juna) i Holandije (25. juna). Na spisku su:

Rangnik je saopštio i spisak rezevrnih igrača od kojih bi neko mogao da se nađe na konačnom spisku ukoliko bude povreda.

Na njemu su golmani Danijel Bahman i Cican Stanković; defanzivci Samson Bajdo i Marko Fridl; vezisti Muhamed Čam, Kristof Lang, Dejan Ljubičić, Manprit Sarkarija i Kevin Šteger; i napadači Džunior Adamu, Gvido Burgštaler i Benedikt Pihler.