Milojević: Nedostajala mi je "dupla kruna", zaslužili smo je

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Vojvodinom u finalu Kupa Srbije, da mu je nedostajalo da osvoji duplu krunu sa crveno-belima

Crvena zvezda je u finalu odigranom u Loznici, savladala ekipu Vojvodine sa 2:1. 

Golove za osvajače 28. pehara u kupu postigli su Ivanić i Spajić, dok je jedini strelac za tim iz Novog Sada bio Vukanović.

"Bilo je divno, osvojili smo duplu krunu. Mislim da smo to i zaslužili na osnovu cele sezone. Utakmica je bila dobra, veliki je ulog, igralo se za trofej. Hvala mojim divnim igračima, to mi je nedostajalo, da osvojim duplu krunu sa mojom Crvenom zvezdom. Takođe, hvala i našim sjajnim navijačima, kao i svim zvezdašima iz Loznice i okoline. Atmosfera je bila fenomenalna, takođe i teren, bilo je sjajno igrati na ovom zdanju", istakao je Milojević.

Crvena zvezda je osvojila četvrtu duplu krunu u nizu.

"Ovo su trenuci na kraju sezone, kad krajnji utisak ostane najupečatljiviji. Osvojili smo duplu krunu i to je najvažnije u ovom trenutku", zaključio je Milojević.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, izjavio je da želi da crveno-beli budu još moćniji.

"Godinama pričam da je uspehe najteže ponavljati, a mi iz sezone u sezonu postavljamo nove rekorde. Presrećan sam što smo uspeli da osvojimo četvrtu duplu krunu u nizu i uradimo nešto što nikad niko u Srbiji, barem do sada, nije uradio", rekao je Terzić za klupski sajt.

Terzić je dodao da je veoma zadovoljan kako je Zvezda izgledala ovog proleća, čvrsto, snažno i sa karakterom.

"Raduje me činjenica da u 2024. godini nismo izgubili nijednu utakmicu. Proslava titule u subotu će na najlepši mogući način da zaokruži veoma uspešnu sezonu koja je iza nas. Cilj nam je da u narednoj sezoni navijačima predstavimo još moćniju Crvenu zvezdu", zaključio je Terzić.