Sport

Dragović: Teško je bilo odlučiti da odem, ispunio sam dečački san

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović, izjavio je da je odluka da napusti srpski klub teška, ali da mu je neizmerno drago što je ispunio dečački san
Dragović: Teško je bilo odlučiti da odem, ispunio sam dečački san© ATA Images

Dragović je protiv Čukaričkog odigrao svoj poslednji meč u crveno-belom dresu.

Zvezda je proslavila titulu pobedom od 4:1, a defanzivac je u 60. minutu izašao iz igre i bio ovacijama ispraćen od strane navijača srpskog kluba.

"Zahvalio bih se navijačima za ove tri sjajne godine. Nije uvek bilo lako, ali sam stalno govorio da su oni naš 12. igrač. Želim i njima i mojim saigračima iz Zvezde sve najbolje u sledećoj sezoni", rekao je kapiten crveno-belih Aleksandar Dragović posle osvojene 35. titule i oproštaja od crveno-belog dresa.

"Verujem da Zvezda može da uđe u Ligu šampiona. Bila je teška odluka da odem, jer svi znaju koliko volim Zvezdu. Uvek sam sanjao o tome, da zaigram za moju Zvezdu i zahvalan sam na tome što sam imao priliku da ostvarim to. Proveo sam tri lepe godine u klubu i došao je dan da se oprostim, ali samo kao igrač. Kao navijač ću biti zauvek uz Crvenu zvezdu" istakao je Dragović.

Austrijski štoper je dolaskom u Zvezdu ispunio dečački san, ali i veliku želju svog dede, a sada će se tradicija nastaviti.

"Sin mi se rodio u Beogradu i jedva čekam da mu pričam o Zvezdi. Pokazivaću mu slike, prepričavati i nema sumnje da će i on voleti Zvezdu svim srcem" poručio je Dragović, koji se vraća u Austriju Beč.

image