Sport

Obradović oštro po ligi i sudijama: Šikaniranje kakvo nikad nisam doživeo

Trener Partizana Željko Obradović nakon poraza od Mege u drugom polufinalnom meču Košarkaške lige Srbije, uputio je velike kritike na račun sudija i organizatora
Obradović oštro po ligi i sudijama: Šikaniranje kakvo nikad nisam doživeo© ATA Images

Partizan nije iskoristio priliku da eventualnom pobedom izbori plasman u finale KLS-a.

Megini talentovani momci priredili su iznenađenje i na svom parketu pokazali sjajnu košarku i upisali pobedu kojom su izjednačili u seriji.

Nakon poraza u drugom susretu u polufinalnoj seriji, trener Partizana Željko Obradović, imao je oštre zamerke i kritike na račun sudija.

"Nisu baš okolnosti za konferenciju za štampu. Ova liga je takva, to se vidi. Da ja prvi put u životu govorim sudijama na Vi, a oni meni sa ti. I to šikaniranje u toku utakmice nisam doživeo. U ovim godinama to da doživljavam. Da u ovim godinama se obraćam sa Vi, a on meni kaže sedi dole, pusti mene da sudim. Da mu se najnormalnije obraćam, da se obraćam za čelendž. Takva je ova liga, ali već sam posle zadnje utakmice nagovestio na šta će to da liči i kako će to da bude", rekao je Obradović.

Iskusni srpski stručnjak rekao je da nije iznenađen.

"Tu nema iznenađenja, sve je to nešto što smo očekivali. Valjda će neko povesti računa, ne znam ko će. Tu je gospodin delegat, njemu sam se obraćao u toku utakmice, imao sam lepu saradnju sa zapisničkim stolom i hvala im, ali protiv nekih stvari ne možete. To se zna šta je i kako je", podvukao je Obradović.

"Majstorica" će odlučiti drugog finalistu domaćeg prvenstva, a Partizan će biti domaćin tog meča u četvrtak.

image