Sport

Stojković posle prvog treninga "orlova": Svi igrači zdravi i motivisani

Fudbaleri su počeli sa pripremama za EURO koji narednog meseca startuje u Nemačkoj

Grupa fudbalera reprezentacije Srbije koja se našla na konačnom spisku za Evropsko prvenstvo odradila je u utorak prvi trening, uprkos tome što je 3. jun zvanični UEFA datum početka priprema.

"Svi ovi igrači nisu imali razloga da dođu ranije, razgovarali smo sa njima i uverili se da shvataju ozbiljnost priprema za Evropsko prvenstvo. Atmosfera je sjajna što se može videti i po osmesima tokom celog treninga", rekao je selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi.

"Svi su zdravi što je za mene najvažnije. Motivacija je na izuzetno visokom nivou. Čekamo ostale momke da nam se pridruže i da već u Beču počnemo sa ključnom fazom priprema za prvu utakmicu. Imamo u Staroj Pazovi lepo vreme, odličan teren, veliku želju i sve druge neophodne uslove za jedan kvalitetan rad", rekao je Stojković za sajt FSS i uputio čestitke mladoženjama Nemanji Gudelju i Andriji Živkoviću.

Selektor Srbije će izaći pred medije u petak od 11.00 časova na prvoj zvaničnoj konferenciji pred EURO.

Prvom treningu u Staroj Pazovi prisustvovali su predsednik FSS Dragan Džajić, direktor A tima Stevan Stojanović, direktor svih selekcija Nenad Bjeković i prvi čovek FS Beograda Marko Zdravković.

image