Sport

Obradović: Odigrali smo ozbiljnu i odličnu utakmicu

Trener košarkaša Partizana zadovoljan je zbog plasmana njegove ekipe u finale plej-ofa KLS
Obradović: Odigrali smo ozbiljnu i odličnu utakmicu© Dusan Milenkovic/ATAImages

Partizan se plasirao u finale plej-ofa Superlige Srbije, pošto je pobedio Megu 96:68 u trećoj utakmici polufinala.

"Čestitam ekipi Mege i treneru Marku Baraću na sjajnoj sezoni. Što se utakmice koja je ostala iza nas, rešena je u prvoj deonici, koju smo odigrali na izuzetno visokom nivou u oba smera. Lepo je videti dva nova i mlada igrača na parketu, a raduje me da Dimitrijević i Drezgić nisu srljali, jurili poene, nego su igrali ozbiljnu utakmicu. Zadovoljan sam zbog plasmana u finale", izajavio je Obradović na koferenciji za medije.

Obradović je pohvalio svoju ekipu koja je uspela da odigra bolje u odnosu na prošlu utakmicu kada je Mega savladala Partizan i osvrnuo se na predstojeće finale sa Zvezdom.

"Raduje me činjenica da smo ispravili greške iz drugog meča, posebno u odbrani, koja je bila neuporedivo bolja. Istovremeno, siguran sam da može da bude mnogo bolja i čvršća. Zvezda ima veliki kvalitet, ne preti nam samo opasnost od Teodosića, Nedovića i Dos Santosa. Panter je povređen, tek ćemo sutra znati kakva je situacija, problema sa povredom ima i Smailagić. Daćemo sve od sebe sa raspoloživim snagama koje budemo imali", zaključio je Obradović.

Prva utakmica finala igraće se trećeg juna od 18.30 kada će Zvezda biti domaćin, šampion će biti ekipa koja prva dođe do dve pobede.

image