Sport

Olga posle poraza: Tužna sam, ali ne mogu da kažem da nisam dala sve od sebe

Srpska teniserka sumirala utiske nakon sjajnog turnira koji je odigrala na Rolan Garosu
Olga posle poraza: Tužna sam, ali ne mogu da kažem da nisam dala sve od sebeGetty © Mateo Villalba

Završena je bajka Olge Danilović na Rolan Garosu, porazom od Markete Vondrušove rezultatom 6:4, 6:2.

"Tužna sam zbog meča, ali ne mogu da kažem da se nisam borila i da nisam dala sve od sebe. Nije bio moj dan", izjavila je Olga Danilović posle poraza.

Ona je ocenila da su uslovi za današnji meč bili drugačiji od prethodnih.

"Koliko god pokušavaš da skreneš misli, činjenica je da je to osmina finala gren slema... Iskreno, nisam se toliko osećala nervoznije nego protiv Done Vekić ili Danijele Kolins... Uslovi su bili potpuno drugačiji, igralo se jako sporo. Naravno, moraš da se navikneš na šta god, ali lopta nigde nije išla. To me je malo frustriralo", izjavila je Danilovićeva.

Srpska teniserka je trenutno na 126. mestu VTA liste.

"Trudim se da igram najbolje što je moguće na svakom meču. Mislim da mi je kontinuitet nedostajao. Daj Bože da moje telo sluša i da mi da da odigram onoliko turnira koliko hoću. Svaki put kad je bilo nešto, moje telo je mnogo patilo. I ovde me boli, ali odigrala sam šest mečeva. Nije strašno, ništa što me brine. Potreban mi je kontinuitet mečeva, rad je tu, ali mečevi su nedostajali. Koleno je za sada u redu", dodala je srpska teniserka.

Olga kaže da još nije razgovarala sa timom o planovima za nastavak sezone.

"Imali smo plan, ali možda dođe do promene zbog toga što sam daleko stigla ovde. Možda odigram još jedan turnir na šljaci, pa na Vimbldon, a možda odigram nešto na travi pre Vimbldona", zaključila je srpska teniserka.

image