Sport

Bajern želi kapitena Mančester junajteda - Fernandeš lider Bavaraca?

"Crveni đavoli" imaju mnogo posla u predstojećem prelaznom roku, a sve bi moglo da zakomplikuje interesovanje nemačkog velikana za njihovu prvu zvezdu
Bajern želi kapitena Mančester junajteda - Fernandeš lider Bavaraca?Getty © Richard Sellers/Allstar / Contributor

Čelnici Bajerna zainteresovani su za kapitena Mančester junajteda i portugalskog fudbalskog reprezentativca Bruna Fernandeša, prenosi britanski "San".

Britanski mediji navode da je rukovodstvo Bajerna kontaktiralo menadžere portugalskog fudbalera, koji ima ugovor sa Mančester junajtedom do 30. juna 2026. godine.

Fernandeš je prošle nedelje izjavio da želi da ostane u klubu sa "Old traforda", međutim, britanski mediji prenose da čelnici Mančester junajteda još nisu odlučili da li će Erik Ten Hag i naredne sezone da predvodi engleski klub.

Takođe, još nije poznato kakve će biti ambicije Junajteda u narednoj sezoni. "San" tvrdi da je rukovodstvo Bajerna odlučno u nameri da angažuje Fernandeša, koji bi naredne sezone trebalo da bude jedan od lidera u nemačkom klubu.

Fernandeš (29) je član Mančester junajteda od 2020. godine, a ove sezone je odigrao 48 utakmica u svim takmičenjima za engleski klub i postigao je 15 golova.

image