Sport

Zbog Mundijala dobio 2.000.000 pratilaca, žene mu nude brak, on morao da ugasi telefon

Napadač Južne Koreje Čo Gue Sung je tokom Svetskog prvenstva postao velika zvezda u svojoj domovini i to najviše zbog fizičkog izgleda, postavši omiljeni fudbaler hiljada i hiljada dama
Zbog Mundijala dobio 2.000.000 pratilaca, žene mu nude brak, on morao da ugasi telefonGetty © Stuart Franklin

Svetsko prvenstvo može fudbalera da "lansira u orbitu" i promeni mu karijeru zauvek. Mnogi su igrači postajali idoli i legende zbog svojih uspeha u dresu nacionalnog tima na najvećoj sceni. Ali neki ipak postaju junaci bez obzira na to šta urade na terenu.

Jedan od njih je reprezentativac Južne Koreje Čo Gue Sung, koji je postao senzacija u svojoj zemlji, a sve zbog svog - fizičkog izgleda.

Britanski "Atletik" objavio je vrlo zanimljivu proču o napadaču Južne Koreje. On je tokom turnira u Kataru bio primoran da ugasi svoj telefon usled prevelikog broja dobijenih ponuda za brak od dama.

On je na početku Svetskog prvenstva na svom Instagram profilu imao oko 20.000 pratilaca, koji su želeli da tako bliže obrate pažnju na 24-godišnjeg igrača Džeonbuka. Ali tokom Mundijala se sve promenilo.

Za samo dve sedmice trajanja turnira u Kataru, Čo Sung je privukao toliko pažnje među korejskom populacijom da sada ima 2.000.000 pratilaca na Instagramu. Južna Koreja će igrati u osmini finala Mundijala protiv Brazila, a ko zna šta ga tek čeka ako uspe da zatrese mrežu petostrukim prvacima sveta...

image