Sport

U Rusiji hvale Mažićev posao: Lepo je videti rezultate njegovog rada

Prvi čovek Sudijske organizacije Fudbalskog saveza Rusije Pavel Kamancev ocenio je rad nekadašnjeg srpskog sudije Milorada Mažića u razgovoru za tamošnje medije
U Rusiji hvale Mažićev posao: Lepo je videti rezultate njegovog rada© RIA Novosti / Anton Denisov

Mažić obavlja funkciju direktora u Sudijskoj organizaciji, prepušten mu je najvažniji deo posla koji se tiče organizacije, delegiranja arbitara.

Na funkciji je već godinu dana i u reklo bi se da u Rusiji taj posao radi na najvišem nivou, pošto na njegov račun stižu i pohvale njegovog nadređenog, Kamanceva.

"Sa dolaskom Mažića postalo mi je mnogo lakše da radim iako nisam sudija i ne bavim se organizacijom posla. Kada imate nekog tako stručnog, naravno da želite da budete još bolji. Mažić je težak za saradnju, u pozitivnom smislu ovo kažem. Ima želju da sve uradi brzo i čisto, dopada mi se kako radi. Lepo je videti rezultate njegovog rada", kaže prvi čovek Sudijske organizacije.

Mažić je potpisao ugovor na dve godine sa FS Rusije u junu 2023. godine, sa opcijom produžetka na još godinu dana. Prethodno, bio je šef za suđenje i na Kipru.

image