On ne napada Srbiju - Englezi otkrili: Sautgejt već precrtao Medisona

Fudbaler Totenhema prvi je od sedmorice koji moraju da otpadnu sa proširenog spiska uoči konačne odluke Gereta Sautgejta

Fudbaler Totenhema Džejms Medison neće igrati za reprezentaciju Engleske na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, prenosi "Bi-Bi-Si".

Medison (27) je bio na širem spisku selektora Engleske Gereta Sautgejta od 33 igrača za predstojeći kontinentalni šampionat, ali ipak neće putovati u Nemačku.

"Bi-Bi-Si" podseća da je Medison igrao pre tri dana u prijateljskom meču sa Bosnom i Hercegovinom (3:0), ali se ističe da je Sautgejt u sredu uveče saopštio Medisonu da ne računa na njega na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Zbog toga je fudbaler Totenhema već napustio trening kamp reprezentacije Engleske. On je za Englesku odigrao sedam utakmica, ali se nije izborio za mesto na turniru usled velikog broja kvalitetnih igrača koji igraju na njegovoj poziciji ofanzivnog veziste.

Sautgejt će u petak saopštiti konačan spisak od 26 fudbalera, koji će igrati na kontinentalnom šampionatu u Nemačkoj. Evropsko prvenstvo će biti održano od 14. juna do 14. jula, a Engleska će igrati u grupi C sa Srbijom, Slovenijom i Danskom.