Lukaku ide u Saudijsku Arabiju? Prošle godine odbio, sada su i on i Čelsi spremni

Belgijski golgeter još uvek nema konkretne ponude, ali čini se da su i on i Čelsi spremni za takav potez

Romelu Lukaku je spreman da napusti Evropu i zaputi se u Saudijsku Arabiju! Kako javlja "I-Es-Pi-En", njihovi izvori potvrdili su da je 31-godišnji belgijski napadač spreman da ponovo napusti Čelsi, kao i da su "plavci" spremni da ga se napokon odreknu.

Lukaku već dugo nije poželjan na "Stamford bridžu", kako zbog slabih partija, tako i visokih primanja, a protekle dve sezone proveo je na pozajmicama u Interu i Romi u protekle dve sezone.

Kako Lukaku zarađuje oko 400.000 evra nedeljno u Čelsiju, u klubu iz Londona bi rado da ga se reše, kako bi mogli da oslobde sredstva za druga pojačanja.

Belgijanac ima još čak dve godine ugovora sa Čelsijem i zbog toga više ne žele da ga šalju na pozajmice, već da ga prodaju, imajući u vidu da su za njega 2021. godine platili više od 100.000.000 evra.

Navodno je Lukaku prošle godine bio tražen u El Hilalu, ali je odbio tu ponudu, a tamo je potom zablistao Aleksandar Mitrović. Sada, kada su tamo i Kristijano Ronaldo, Nejmar i Karim Benzema, Lukaku bi mogao da bude otvoren za prelazak u Aziju gde bi mogao takođe dobije bogat ugovor.