Sport

Zvezda slučajno otkrila svoje transfere, procureo spisak iz kancelarije

Tokom postavljanja jednog video-snimka iz prostorija kluba, Crvena zvezda je nesmotreno objavila spisak igrača koje želi da dovede, ali i da proda iz kluba
Zvezda slučajno otkrila svoje transfere, procureo spisak iz kancelarijeGetty © Srdjan Stevanovic

Nije ovo prvi put u svetu fudbala da navijači nekog kluba slučajno saznaju imena igrača koje njihov tim želi da dovede ili proda.

Ipak, Crvena zvezda je napravila nesvakidašnji propust kada je podelila video-snimak, na kojem se vidi tabla u prostorijama kluba, sa transfer planovima tima.

Sudeći prema spisku igrača, jasno je da je pred crveno-belima uzbudljivo leto i period prelaznog roka.

Saznalo se da je gotovo izvestan dolazak Pume Rodrigeza, krilnog napadača Paname i da će taj transfer biti plaćen tri miliona evra

Sa table se može pročitati da je srpski klub "završio" levog beka Seola Jung Vua iz Južne Koreje, člana Ulsana koji bi bio plaćen 1,2 miliona evra.

Potrvđuje se i dolazak Dalsija bez obeštećenja.

Navodi se da se traži špic, kao i vezni igrač koji bi bio plaćen između tri i četiri miliona evra.

Od imena koja se razaznaju sa spiska, izdvaja se svakako i rumunski reprezentativac Razvan Marin iz Kaljarija.

Želi osvajač "duple krune" i talentovane domaće igrače, pa je tako u špicu zamišljen talentovani Mihajlo Cvetković iz Čukaričkog.

Ne otkriva tabela iz prostorija kluba samo dolazne, već i odlazne transfere Crvene zvezde.

Pored Osmana Bukarija, koji je već napustio klub za šest miliona evra, na tabli se nalaze i Hvang (sedam miliona), Šerif Endiaje (šest), Stefan Leković (četiri), Omri Glazer (pet), Marko Stamenić (četiri) i Žan-Filip Kraso (jedan milion).

image