Sport

"Profesor na terenu i naredne sezone" - Teodosić produžio ugovor sa Zvezdom

Srpski plejmejker Miloš Teodosić, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2025. godine, saopštio je tim sa Malog Kalemegdana
"Profesor na terenu i naredne sezone" - Teodosić produžio ugovor sa Zvezdom© KK Crvena zvezda

Crveno-beli su sa velikim oduševljenjem saopštili vest o produžetku ugovora iskusnog igrača.

"Ostanak lidera ove ekipe na terenu i u svlačionici predstavlja ogromno pojačanje za KK Crvena zvezda za koji je Miloš prethodnu sezonu odigrao sa velikim uspehom, ali i motivacijom i željom da pomogne klubu i timu u svakom smislu", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

"Suve brojke koje je ostvario nastupajući u četiri takmičenja, ne mogu da dočaraju uticaj koji je Zvezdina četvorka imala u prethodnoj sezoni na terenu i u svlačionici. Završnice svih takmičenja u kojima je pomogao da naš klub osvaja trofeje, počev od Kupa Radivoj Korać u Nišu koji je odigrao na jednoj nozi, završnice ABA lige ili pojedinih utakmica Evrolige (MVP 16.kola Evrolige sa Makabijem) pokazale su zašto je za KK Crvena zvezda od izuzetne važnosti da ima Miloša Teodosića, lidera, Zvezdaša i igrača takvog kvaliteta i u narednoj sezoni", dodaju iz redova šampiona Srbije i Jadrana.

U domaćim medijima pojavila se informacija da bi Miloš Teodosić najverovatnije mogao da završi karijeru u voljenom klubu.

Tokom karijere, iskusni plejmejker igrao je još za FMP, Borac, Olimpijakos, CSKA, LA kliperse i Virtus.

Sa košarkaškom reprezentacijom Srbije, osvojio je srebrne medalje na Olimpijskim igrama, Svetskom i Evropskom prvenstvu.

image