Sport

Ivica Kralj: Neće biti lako protiv Dinama, ali Partizan je veliki klub

Sportski direktor Partizana, Ivica Kralj, kaže das crno-belima neće da bude lako protiv kijevskog Dinama u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i ističe da je klub iz Humske uvek najbolje igrao "ovakve utakmice"
Ivica Kralj: Neće biti lako protiv Dinama, ali Partizan je veliki klub© Dusan Milenkovic/ATAImages

Žrebom je odlučeno da Partizan u drugom kolu kvalifikacija za LŠ igra protiv kijevskog Dinama.

Prvi meč je na programu 23. ili 24. jula, a domaćin će biti Dinamo najverovatnije u Poljskom Lublinu. Revanš duel je na programu nedelju dana kasnije u Beogradu.

"Svi znamo kakvu jačinu imaju kvalifikacije, kao i svaki tim pojedinačno koji je njihov učesnik. Imamo samo četri nedelje ispred nas, ali i veliki motiv da se pokažemo u najboljem svetlu protiv jedne ekipe kakva je Dinamo", rekao je Kralj posle žreba u Nionu, prenosi zvanični sajt kluba.

On je istakao da fudbaleri Partizana u četvrtak odlaze na drugi deo priprema za novu sezonu.

"Tamo ćemo do 10. jula odmeriti snage sa protivnicima koji su na nivou LŠ i tako imati realnu sliku pred početak kvalifikacija. Znamo da neće biti lako, ali Partizan je veliki klub i uvek je najbolje igrao ovakve utakmice. Za ekipu Dinama ne treba trošiti reči, klub sa tradicijom i izuzetnim timom", dodao je sportski direktor Partizana.

On je podsetio da će crno-beli revanš meč odigrati bez prisustva navijača.

"Žao nam je što ćemo utakmicu kod kuće igrati bez publike budući da je na snazi UEFA kazna od prošle godine, jer prisustvo navijača daje posebnu draž svakom takmičenju", zaključio je Kralj.

image