Sport

Lučić se vraća u tim Zvezde: Saigrači mi pomogli tokom oporavka

"Drago mi je što sam bio deo ekipe tokom priprema na Zlatiboru, uprkos tome što sam radio po posebnom režimu u smislu oporavka. Ipak, prijalo mi je druženje sa saigračima", izjavio je fudbaler Crvene zvezde Vladimir Lučić
Lučić se vraća u tim Zvezde: Saigrači mi pomogli tokom oporavkaGetty © Srdjan Stevanovic / Stringer

Mladi ofanzivac crveno-belih se oporavlja od povrede rupture prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena. On je sa saigračima odradio prvi deo priprema na Zlatiboru.

"Uprkos tome što sam od marta van stroja, svakodnevno sam uključen u sve što se tiče ekipe. Mnogo mi znači i podrška saigrača u ovom procesu oporavka, koji nije nimalo lak, ali se trudim da ostanem pozitivan. Shvatio sam da je sve to deo fudbala i mislim da je najteži period iza mene", rekao je Lučić, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

"Nije mi bilo lako u prethodna četiri meseca, ali zaista sam vremenom prihvatio činjenicu da sam povređen i da moram da slušam trenere i ljude oko mene kako bi se što spremniji vratio. Naravno, ne žuri se sa povratkom na teren, cilj je da mi koleno bude potpuno spremno, a lično jedva čekam ponovo da obučem Zvezdin dres i zaigram na Marakani", dodao je Lučić.

On je govorio i o očekivanjima za narednu sezonu.

"'Dupla kruna' se podrazumeva. Želimo da kao i u prethodnoj sezoni pokažemo da smo najbolja ekipa u Srbiji. Naravno, želimo i da budemo konkurentni u Evropi. Ponovo ćemo na jesen igrati grupnu fazu, videćemo kog takmičenja, ali biće to veliko iskustvo za sve nas", podvukao je Lučić.

image