Sport

Partizan objavio cene sezonskih ulaznica, popust za najvernije navijače

Crno-beli se nadaju da će ih ove sezone pratiti više navijača nego prethodne
Partizan objavio cene sezonskih ulaznica, popust za najvernije navijačeGetty © Srdjan Stevanovic / Contributor

Fudbalski klub Partizan saopštio je da u ponedeljak 8. jula počinje prodaju sezonskih ulaznica za sezonu 2024/25.

"Nova fudbalska sezona je pred nama, a ujedno i nova energija za koju smo sigurni da nas nosi do zadatih ciljeva na sva tri fronta. Naša želja, rad i motivacija su tu, ali da bi cilj bio ispunjen do kraja, potrebna nam je podrška sa tribina! Vi, kao dvanaesti igrač na terenu, uz Aleksandra Stanojevića, daćete crno-belom timu baš tu neophodnu energiju i podstrek! Jer pobede se broje, samo kad je Humska puna", piše u objavi kluba.

Dodaje se da prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2024/25 počinje u ponedeljak 8. jula od 10 časova, a na zvaničnom sajtu Partizana objašnjeno je kako i gde mogu da se kupe.

Cene sezonskih ulaznica FK Partizan su: Jug - 6.000 dinara; Istok - 11.000 dinara; Zapad bočno - 11.000 dinara; Zapad centar - 15.000 dinara.

Sezonska ulaznica će važiti za sve utakmice Super lige Srbije koje se igraju na stadionu FK Partizan, Kup utakmice koje se igraju na stadionu FK Partizan i sve utakmice u evropskim takmičenjima koje se igraju na stadionu FK Partizan.

Na kraju se ističe da svi kupci sezonskih ulaznica za sezonu 2023/24 imaju pravo na popust od 30 odsto prilikom kupovine sezonske ulaznice za sezonu 2024/25.

image