Sport

Novak ispunio obećanje - trenirao s Kirjosom i napravio šou: "Jednostavno si predobar"

Osvajač 24 grend slema u singlu i jednog grend slema u dublu odradili su trening na Vimbldonu o kom se pričalo proteklih dana
Novak ispunio obećanje - trenirao s Kirjosom i napravio šou: "Jednostavno si predobar"© Twitter / screenshot / @Wimbledon

Novak Đoković je u četvrtak savladao Džejkoba Fernlija u drugom kolu Vimbldona, a dan kasnije održao je obećanje koje je dao ranije tokom turnira - odradio je trening sa Nikom Kirjosom.

Kontroverzni Australijanac, koji je proteklih godina drastično poboljšao svoj odnos sa srpskim teniserom, već dugo ne igra turnire zbog brojnih povreda koje su ga odvojile od terena.

On je na Vimbldonu prisutan kao stručni konsultant na jednoj televiziji, a u petak je obuo patike i izašao na "megdan" Đokoviću tokom treninga.

Organizatori Vimbldona podelili su na društvenim mrežama snimak tog treninga, na kom su i Novak i Nik bili u sjajnom raspoloženju.

Razmenjivali su atraktivne udarce i šale, Novak se hvalio udarcem koji je prethodnog dana isprobao protiv Fernlija, a Kirjos mu je tokom jedne promene strana rekao "Jednostavno si predobar".

Đoković će u subotu ponovo biti na terenu i u trećem kolu će igrati protiv Kirjosovog sunarodnika, Alekseja Popirina.

image