Srbija i Balkan

Advokat: Započeta procedura preuzimanja tela Fatona Hajrizija

Arijanit Koci, kojeg je angažovala porodica ubice srpskog policajca Nikole Krsmanovića, izjavio je da još ne zna gde se Hajrizijevo telo nalazi
Advokat: Započeta procedura preuzimanja tela Fatona Hajrizija© FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Porodica ubice policajca Nikole Krsmanovića Fatona Hajrizija ovlastila je advokata Arijanita Kocija da preuzme njegovo telo od srpskih vlasti i on je tim povodom već kontaktirao nadležne u Beogradu, prenosi "Telegrafi".

Koci je za ovaj albanski medij potvrdio informaciju i dodao da se danas sastao sa majkom Fatona Hajrizija koja mu je dala ovlašćenje. 

"Ona je došla u moju kancelariju u pratnji Fatonijevog mlađeg brata. Odmah sam započeo kontakte sa vlastima u Beogradu", rekao je Koci.

On je dodao da je u koordinaciji sa oficirom za vezu s Prištinom u Beogradu Jetišom Jašarijem, kao i da je kontaktirao i Institut za sudsku medicinu.

Koci je dodao da još ne zna gde se Hajrizijevo telo nalazi.

"Još nismo identifikovali gde se nalazi telo preminulog. Moguće opcije su Beograd, Šid ili Novi Sad. Čim dobijem tačne informacije, odmah ću otići. Nadam se do sutra ili prekosutra. Imam svu potrebnu dokumentaciju i nastaviću sa procedurama", rekao je Koci.

image