Hetemi u Leposaviću primio članove "Ilirskih orlova": Promovišu "veliku Albaniju"

"Ilirski orlovi" je udruženje koje je osnovano u Nemačkoj, a kako kažu članovi, ujedinila ih je "ljubav prema albanskoj tradiciji"

Nelegitimno izabrani gradonačelnik Opštine Leposavić Ljuljzim Hetemi sastao se danas u opštinskoj zgradi za predstavnicima "Ilirskih orlova", udruženja čiji su članovi poznati po promociji "velike Albanije", prenosi "Kossev".

Hetemi je na Fejsbuku istakao da su članovi "Ilirskih orlova" saslušali sve izazove sa kojima se suočava "crveno-crna" opština, aludirajući na Leposavić, koji je većinski naseljen Srbima. On je postao "gradonačelnik" nelegitimnim izborima koji su bojkotovali Srbi.

"Imao sam zadovoljstvo da juče u kancelariji primim mladiće 'Ilirskih orlova', dali su toplinu i drugačiji izgled našoj crveno-crnoj opštini. Mnogo im se zahvaljujem što su me posetili i što su izrazili želju da čuju sve barijere i izazove sa kojima smo se suočavali od početka do danas", naveo je Hetemi.

"Ilirski orlovi" je udruženje koje je osnovano u Nemačkoj, a kako kažu članovi, ujedinila ih je "ljubav prema albanskoj tradiciji".

"Velika Albanija je bila, velika Albanija jeste i biće, Albanija ima duboke korene, i jednog dana Albanija procvetaće na ovoj planeti", jedna je od poruka koje ovo udruženje promoviše preko društvenih mreža.

U opisu svojih aktivnosti navode i i da ih je albanska tradicija ujedinila u Nemačkoj.