Srbija i Balkan

Gradonačelnik Laktaša za RT Balkan: SNSD ostvario izborni cilj

Potpredsednik SNSD i gradonačelnik Grada Laktaši Miroslav Bojić naglasio da je SNSD ostvarila izborni cilj i da je osvojila vlast u 70 odsto lokalnih zajednica

"Ovo je najveća izborna pobeda od kada je formiran SNSD u Laktašima", izjavio je Miroslav Bojić, potpredsednik SNSD i gradonačelnik Grada Laktaši za RT Balkan.

On je dodao da će SNSD u ovom gradu osvojiti između 14 i 15.000 glasova. 

On je zahvalio svim biračima i naglasio da su izbori prošli u demokratskom duhu i da će pokušati da opravda poverenje svih građana.

"Naredne četiri godine moramo biti odgovorni i raditi kao i sada", obećao je Bojić.

On je naglasio da je SNSD ostvarila izborni cilj i da je osvojila vlast u 70 odsto lokalnih zajednica.

U nekim opštinama, poput Sokolca i Ugljevika, SNSD je, kako kaže Bojić, pobedio prvi put od kada je osnovana Republika Srpska. On je čestitao gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću i rekao da ih ovaj izborni rezultat obavezuje da rade bolje i da analiziraju situaciju u glavnom gradu Republike Srpske.

"SNSD vodi nacionalnu politiku", naglasio je potpredsednik ove stranke i dodao da su svi prepoznali pritiske međunarodnog faktora kojem su izloženi SNSD i Milorad Dodik.

On se osvrnuo i na suđenje Dodiku navodeći da Sud BiH ne bi smeo da prave predstavnike srpskog naroda na ovaj način tretira i da pokušava da ih omalovaži procesom koji je nekorektan.

"Siguran sam da su građani na strani predsednika i naših ciljeva", naglasio je Bojić.

image