Srbija i Balkan

Knežević: Sve vas je Vučić obrijao

Iako se u delu crnogorskih medija Srbija i Vučić lično predstavljaju kao velika pretnja po Crnu Goru, veliko interesovanje novinara vladalo je upravo za Vučićevu konferenciju
Knežević: Sve vas je Vučić obrijao© Antonio Ahel/ATAImages

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević komentarisao je danas posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Crnoj Gori i naveo da bi život "domobrana od srpskog sveta život bio neprekidna i i bolna vegetacija zaludnosti".

"Ovako vazda mogu da mu prete s tastatura: 'Ubit, posjeć, nagrit', i onda za ručkom dok broje lajkove, pitaju žene: 'Kako mu ga rekoh'", napisao je Knežević na društvenoj mreži Iks, pa nastavio:

"A žene ko žene pametnije od svojih muževa redovno ih vrate u stvarnost: 'Jedi tu sarmu, i ne avetaj, sve vas je obrija na suvo, i još ste mu glavu postavili da vas ošiša'", napisao je Knežević.

Podsetimo, juče je u Tivtu održan susret u procesu Brdo-Brioni, a učesnik je bio i predsednik Srbije.

Iako se u delu crnogorskih medija Srbija i Vučić lično predstavljaju kao velika pretnja po Crnu Goru, veliko interesovanje novinara vladalo je upravo za Vučićevu konferenciju za medije.

Predsednik Srbije odgovorio je na pitanja novinara o navodnom uticaju Srbije na izbore u Podgorici, ali i o navodnim pretenzijama Srbije na Crnu Goru.

Vučić je podsetio da je Crna Gora ta koja je priznala nezavisnost 14 odsto teritorije Srbije, odnosno Kosova i Metohije, te da Srbiji nije palo na pamet da tako nešto uradi Crnoj Gori.

On je poručio i da će u narednom periodu posetiti Srbe u Crnoj Gori, te da se nada da će domaći mediji o toj poseti izvestiti sa istim oduševljenjem sa kakvim su juče preneli vest da je predsednik Hrvatske Zoran Milanović posetio Hrvate u Crnoj Gori.

Vučić je zamolio Crnu Goru da ne šalje u Srbiju pripadnike dva kriminalna klana – škljarskog i kavačkog, i istakao da bi bilo oko 120 ljudi manje u Beogradu da nije bilo narko biznisa u Crnoj Gori.

"Molim vas da uputite te ljude da im ne bude Beograd glavno mesto njihovog delovanja. Neka rade ovde hvala Bogu, gde su nastali, kako god hoće i dokle im vi dozvolite", rekao je Vučić.

image