Knežević: Sve vas je Vučić obrijao

Iako se u delu crnogorskih medija Srbija i Vučić lično predstavljaju kao velika pretnja po Crnu Goru, veliko interesovanje novinara vladalo je upravo za Vučićevu konferenciju

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević komentarisao je danas posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Crnoj Gori i naveo da bi život "domobrana od srpskog sveta život bio neprekidna i i bolna vegetacija zaludnosti".

"Ovako vazda mogu da mu prete s tastatura: 'Ubit, posjeć, nagrit', i onda za ručkom dok broje lajkove, pitaju žene: 'Kako mu ga rekoh'", napisao je Knežević na društvenoj mreži Iks, pa nastavio:

"A žene ko žene pametnije od svojih muževa redovno ih vrate u stvarnost: 'Jedi tu sarmu, i ne avetaj, sve vas je obrija na suvo, i još ste mu glavu postavili da vas ošiša'", napisao je Knežević.

Podsetimo, juče je u Tivtu održan susret u procesu Brdo-Brioni, a učesnik je bio i predsednik Srbije.

Iako se u delu crnogorskih medija Srbija i Vučić lično predstavljaju kao velika pretnja po Crnu Goru, veliko interesovanje novinara vladalo je upravo za Vučićevu konferenciju za medije.

Predsednik Srbije odgovorio je na pitanja novinara o navodnom uticaju Srbije na izbore u Podgorici, ali i o navodnim pretenzijama Srbije na Crnu Goru.

Vučić je podsetio da je Crna Gora ta koja je priznala nezavisnost 14 odsto teritorije Srbije, odnosno Kosova i Metohije, te da Srbiji nije palo na pamet da tako nešto uradi Crnoj Gori.

On je poručio i da će u narednom periodu posetiti Srbe u Crnoj Gori, te da se nada da će domaći mediji o toj poseti izvestiti sa istim oduševljenjem sa kakvim su juče preneli vest da je predsednik Hrvatske Zoran Milanović posetio Hrvate u Crnoj Gori.

Vučić je zamolio Crnu Goru da ne šalje u Srbiju pripadnike dva kriminalna klana – škljarskog i kavačkog, i istakao da bi bilo oko 120 ljudi manje u Beogradu da nije bilo narko biznisa u Crnoj Gori.

"Molim vas da uputite te ljude da im ne bude Beograd glavno mesto njihovog delovanja. Neka rade ovde hvala Bogu, gde su nastali, kako god hoće i dokle im vi dozvolite", rekao je Vučić.