Srbija i Balkan

Visoka kineska delegacija u Srbiji: Vučić sutra sa članicom CK KP Kine Li Sijaosin

Visoka delegacija Komunističke partije Kine koju predvodi Li Sijaosin doputovala je u trodnevnu posetu Srbiji tokom koje će se sastati na najvišim predstavnicima Srbije i rukovodstvom Srpske napredne stranke
Visoka kineska delegacija u Srbiji: Vučić sutra sa članicom CK KP Kine Li Sijaosin© SNS

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa članicom Centralnog komiteta Komunističke partije Kine i direktorkom Kancelarije Državne komisije za reformu javnog sektora Li Sijaosin.

Sastanak će biti održan u 11 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Visoka delegacija Komunističke partije Kine koju predvodi Li Sijaosin doputovala je u trodnevnu posetu Srbiji tokom koje će se sastati na najvišim predstavnicima Srbije i rukovodstvom Srpske napredne stranke.

Delegaciju je sinoć na aerodromu "Nikola Tesla" dočekala član Predsedništva SNS i potpredsednica Narodne skupštine Marina Raguš i poželela im uspešan i prijatan boravak u Srbiji, saopšteno je iz SNS.

Do ove posete dolazi kroz uspostavljenu saradnju države Srbije i Narodne Republike Kine, kao i bliske stranačke saradnje SNS i KPK čije su puteve trasirali predsednici Aleksandar Vučić i Si Đinping, dodaje se u saopštenju.

image