Srbija i Balkan

Srbi u Zvečanu izvređali Aleksića i Ćutu: Nemojte ovde da skupljate političke poene

Poslanici iz Beograda su na Kosovo i Metohiju došli na 23. dan kako Srbi mirno protestuju, što je naišlo na negodovanje okupljenih
Srbi u Zvečanu izvređali Aleksića i Ćutu: Nemojte ovde da skupljate političke poene© TANJUG/ STR/bs

Poslanik Narodne stranke Miroslav Aleksić i poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta pokušali su danas da se priključe Srbima koji protestuju ispred opštine Zvečan, ali su ih okupljeni izvređali.

Poslanici iz Beograda su na Kosovo i Metohiju došli na 23. dan kako Srbi mirno protestuju, što je naišlo na negodovanje okupljenih.

"Koju podršku imamo od vas? Što ste sad došli, gde ste bili kada nam je trebalo, kada mi je brat ranjen?", upitale su dve žene poslanike.

Kako prenose "Novosti, kada su Aleksić i Ćuta rekli da su Srbi na KiM primorani da bude na protestu, jer se navodno plaše Milana Radoičića, stigao im je odgovor:

"Mi smo ovde zbog naše budućnosti i naše dece! Hapse nam decu, shvatite, odakle vi znate šta mi proživljavamo? Milan Radoičić ovde nije došao ko zna koliko! Kako se to narod plaši? Vi ga forsirate. Nas ovde niko ne tera! Mi smo ovde zbog naše dece, a ne zbog straha. Sram da vas bude", poručili su okupljeni.

Zamolili su poslanike da ne prikupljaju političke poene na tome što su su se pojavili na njihovom protestu i napomenuli da su ispred opštine  danima jer žele da odbrane svoja radna mesta.

image