Srbija i Balkan

Dodik kosi, a ko vodu nosi? (VIDEO)

Predsednika Republike Srpske nije mrzelo da pokosi travu pokraj puta od Banjaluke do Klašnice, kad već niko drugi nije hteo
Dodik kosi, a ko vodu nosi? (VIDEO)© M.K./ATAImages

Dojadilo je predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku da gleda iždžikljalu travu oko puta, pa je zato sam dohvatio kosu i pokazao poprilično zavidno umeće obaranja otkosa.

Raskomotio se predsednik, skinuo sako, i krenuo u borbu sa neuređenom travnatom površinom pokraj puta od Banjaluke do Klašnice, dok su pored njega prolazili automobili, a začuđeni vozači se pitali da li im se samo priviđa ili to  predsednik  stvarno kosi. Dok su šoferi koji su ga prepoznali trubeći pozdravljali predsednika, oštra kosa neprestano je fijukala…

Obrukali su se pomalo Dodikovi saradnici, koji su ipak, dok se predsednik prezojavao, pokraj njega samo stajali i snimali ga. Niko se mobi nije priključio. Pa čak ni radnici komunalnih preduzeća koje je Dodik prve pozvao.

"Već sam intervenisao kod nadležnih da ovaj prostor bude uredan, čist i pokošen. Pošto verujem da se oni ugodno odmaraju, odlučio sam da sve sam pokosim! Ovo je poslednji put da radim njihov posao", objasnio je Dodik kako se desilo da postane kozbaša.

Posao je sudeći po njegovim objavama na Tviteru potrajao oko sat vremena, a Dodik je iza sebe ostavio pokošeno travnato ostrvo na raskrsnici za naselje Šargovac.

Predsednik je ovako praktično objasnio ko u Bosni i Hercegovini kosi - dok je odgovor na pitanje ko u toj državi vodu nosi - zasad ipak dilema.

image