Ekskluzivno na RT Balkan: Kako je kosovska policija zaustavila Danila Vučića na Merdaru (VIDEO)

Sin predsednika Srbije Vidovdan je proveo u južnoj srpskoj pokrajini gde se nekoliko puta našao na meti kosovskih policajaca

Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića juče ponovo zaustavila kosovska policija, prilikom povratka sa Kosova i Metohije u centralnu Srbiju, pokazuju ekskluzivni snimci do kojih je došao RT Balkan.

Kosovska policija je automobil u kome se vozio Danilo Vučić zaustavila na administrativnom prelazu Merdare, a prepirka između prištinskih organa reda i predsednikovog sina trajala je oko desetak minuta.

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, precizirao je da je kosovska policija Danila Vučića prvo zaustavila u 8.45 časova kod mesta Ajvalija, na putu ka Gračanici, zatim u 12.45 u mestu Trude kod Podujeva gde su ga terali da skine majicu sa natpisom "Predaja nije opcija". Vučićev sin na prelazu Merdare je, kako je Petković rekao, zaustavljen treći put.

RTV Dukađini juče je objavila je snimak na kome se, kako tvrde, takođe vide pripadnici policije kako zaustavljaju sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kako je navedeno, automobil u kome se nalazio sin predsednika zaustavljen je, a od Danila je traženo da skine majicu sa "antikosovskim" natpisom.