Srbija i Balkan

Knežević u svom stilu: Građani ne brinite, dobili smo boćarski savez

Prema preliminarnom spisku raspodele resora koji su objavili mediji, koaliciji "Za budućnost Crne Gore" nije pripao ni jedan resor
Knežević u svom stilu: Građani ne brinite, dobili smo boćarski savez© TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/ bg

Lider "Demokratske narodne partije" i i nosilac liste koalicije "Za budućnost Crne Gore" (ZBCG) Milan Knežević prokomentarisao je ironično, u svom maniru, pregovore o formiranju nove vlade Crne Gore.

"Poštovani glasači, ne brinite, zasad sve ide u dobrom pravcu: dobili smo boćarski savez, izdavanje ležaljki u Valdanosu, krampe za kolektor u Botunu. A sigurno nećemo dati ni hokejaški savez i avion za zaprašivanje komaraca", navodi se u saopštenju.

Podsećamo da prema preliminarnom spisku raspodele resora u novoj vladi koji su objavili mediji, koaliciji "Za budućnost Crne Gore" nije pripao ni jedan resor.

Predsednik Pokreta Evropa sad i budući mandatar Milojko Spajić, dostavio je dokument sa deset principa za formiranje nove vlade savezu ZBCG što su pojedini mediji u Crnoj Gori ocenili kao neiskren poziv jer im je podelom resora stavio do znanja da ih ne želi u vladi, piše portal "Adria".

image