Srbija i Balkan

Zavadili se: Zelenović Ćuti ukrao Fejsbuk stranicu?

"Zelenoviću, kako vas bre nije sramota?! Zašto nam ukradoste stranicu?! Za ovo je neko krv propljuvao", napisao je Jovanović
Zavadili se: Zelenović Ćuti ukrao Fejsbuk stranicu?© FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr

Narodni poslanik i kopredsednik stranke "Zajedno", Nebojša Zelenović,ukrao je Fejsbuk stranicu "Ekološki ustanak" sa 75.000 pratilaca, objavila je neformalna grupa građana "Eko straža", a potvrdio i poslanik opozicije i lider "Ekološkog ustanka" Aleksandar Jovanović Ćuta.

"Zelenoviću, kako vas bre nije sramota?! Zašto nam ukradoste stranicu?! Za ovo je neko krv propljuvao", napisao je Jovanović, a prenele "Večernje novosti".

U objavi objavljenoj na fejsbuk stranici "Eko straže" koja je prva objavila vest o navodnoj krađi stranice i svađi u opoziciji, kritikuje se i spajanje ekoloških protesta sa "politikantima".

"Eko straža" navodi i da se pravi ujedinjeni front koji čine Zelenović, DS i SSP, koji bi trebalo da čini "ujedinjenu opoziciju".

"Nikada, ali nikada nećemo skinuti Aleksandra Vučića sa recikliranim opozicionim kadrovima, koji su već bili na vlasti, jednostavno jer narod to neće. Zato su svi u letargiji. Zamislite čoveka koji ukrade Fejsbuk stranicu od 75.000 pratilaca, šta je on sposoban sutra da uradi kada dođe na vlast? Da li su to ljudi koji dovode do reseta sistema", upitali su se na ovoj stranici koja se bavi ekološkim temama.

Kada je Ćuta, kako se navodi, na protestu na binu pozvao Nebojšu Zelenovića i Dobricu Veselinovića zauvek je "zatvorio priču da se napravi opšti front ekoloških organizacija koje se bore protiv zagađenja, kopanja cele Srbije, mini-hidro elektrana".

"Ali, bilo kako bilo, Ekološki Ustanak je njegov pokret i Ekološki ustanak je njegova stranica. A Nebojša Zelenović ima veze sa ekologijom koliko i ja sa proizvodnjom titanijumskih šrafova", navodi se u objavi na "Eko straži".

image