Svedok ubistva Bojana Mijailovića: Bio je ranjen, prišli su mu kosovski policajci i upucali ga

"Mislio sam da niko neće živ da se izvuče, pucali su iz svega i svačega... Krenuo sam da bežim, za mnom je krenuo Bojan Mijailović, tako trčeći kroz šumu putem, jurila nas je grupa policajaca koja je pucala za nama bez ikakvog upozorenja", ispričao je svedok

Večeras je na televiziji Pink objavljen audio snimak svedoka ubistva Bojana Mijailovića u selu Banjska.

"Dana 24. septembra zadesio sam se u Banjskoj gde sam se sreo sa grupom naših ljudi u uniformama. Prišao sam kod njih, pitao sam da li treba neka pomoć. Nisam znao o čemu se radi, rekao sam da znam ovaj teren, znam jel' treba nešto da vam se pomogne, tako dok sam pričao sa njima od‌jednom je počela da puca na nas Kosovska policija", navodi svedok.

Dodaje da su pucali sa svih strana, da nije znao šta se uopšte šta događa.

"Mislio sam da niko neće živ da se izvuče, pucali su iz svega i svačega. I rekao sam, ja znam ovaj put, tamo može da se beži. Krenuo sam da bežim, za mnom je krenuo Bojan Mijailović, tako trčeći kroz šumu putem, jurila nas je grupa policajaca koja je pucala za nama bez ikakvog upozorenja", dodaje.

Navodi da su svi bili nenaoružani, bez pušaka, "bez ičega" i još nekih par metara pogodili su ih.

"On je pao na put i nije mogao više da beži, a ja sam skočio pod put malo da se sklonim i tako kad sam se podigao da vidim kako je. Video sam da je njemu prišla grupa policajaca i sa neke neposredne blizine od dva metra pucali su u njega. Ja sam se tu još par sekundi zadržao, video sam da mi je život u opasnosti, krenuo sam da bežim i oni su me opet primetili, nastavili su da pucaju za mnom... ja sam, znajući te puteve, uspeo da se izvučem do nekog potoka i dalje šta je više bilo ja stvarno ne znam", rekao je svedok u snimku objavljenom tokom emisije "Hit tvit" na TV Pinku.