"Noćni vuk" koji je vozio sa Putinom: Mi smo moto-klub, ali i mnogo više od toga (VIDEO)

Mi smo moto-klub, ali i mnogo više od toga, ističe Slobodan Bašić za RT Balkan

Predsednik Rusije Vladimir Putin ponaša se kao bilo koji drugi zaljubljenik u motocikl i to se vidi, kaže za RT Balkan Slobodan Bašić iz srpskog odeljenja "Noćnih vukova", koji je imao priliku da vozi sa Putinom. 

"Imao sam prilike i čast da sretnem Vladimira Putina. On sedne na motocikl i vozi sa nama. Fascinantno je, motociklisti primećuju tu rutinu", navodi Slobodan za RT Balkan i dodaje: 

"On je motociklista i voli motocikl i to se vidi."

Kada je u pitanju povezanost Srbije i Rusije, naš sagovornik ocenjuje da je to nešto što traje vekovima i dolazi sasvim prirodno.

"Srbija je uvek podržavala Rusiju i  obrnuto", navodi naš sagovornik, ističući da veruje da u ovom trenutku imamo bezrezervnu podršku jedino od Rusije, za sve.

"Tako da je i naša podrška bezrezervna", ukazuje Bašić.

Prema njegovom mišljenju, i Rusija i Srbija su sada u svojim odlučujućim momentima.

"Verujem da će pobeda Rusije biti i pobeda Srbije, kao što će pobeda Srbije na Kosovu i Metohiji biti pobeda Rusije", kaže Bašić ističući:

"Za njih je ovo što se dešava na Kosovu i Metohiji jednako važno kao i ono što se dešava u Istočnoj Ukrajini."

Čitav intervju pogledajte u videu.

"Noćni vukovi" su osnovani 1989. godine, a danas su najveći svetski moto-klub, sa više od 5.000 članova u Ruskoj Federaciji, bivšim sovjetskim republikama, Srbiji, Makedoniji, Bugarskoj, Rumuniji, ali i u raznim drugim krajevima centralne Evrope.