Predsednik Skupštine Republike Srpske: Izbor je jednostavan, verujem mu jer ima rezultate iza sebe

Nenad Stevandić ističe da Aleksandra Vučića podržava jer jača vojsku i vodi uravnoteženu politiku između Istoka i Zapada

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je da Srbiju može da vodi samo onaj ko vodi računa o ravnoteži između Istoka i Zapada, ko podiže privredu i infrastrukturu, a jača vojsku, te ukazao da to ne može niko osim aktuelnog predsednika Aleksandra Vučića.

"Pogledate oko sebe i vidite da to osim Vučića niko nije ni radio, ne planira, a i ne može da uradi. Eto vam rezultata izbora", napisao je Stevandić na platformi Iks.

Kao svoju završnu poruku pred izbore u Srbiji 17. decembra predsednik parlamenta Republike Srpske istakao je da treba dobro razmisliti kome verujete i kome biste od političkih lidera, da dođe do nevolje, ostavili svoje dete na čuvanje.

On je skrenuo pažnju da postoje i političari u koje ne bi mogao da ima poverenja jer koriste nedozvoljene supstance i imaju razne neprihvatljive sklonosti i modele ponašanja.

Naglasio je da je izbor jednostavan, jer svoje najdragocenije ne biste poverili bilo kome već samo onome u koga imate poverenja.