Dodik: Pobeda Putina dočekana je s radošću i među srpskim narodom

Čestitam predsedniku Putinu, dragom prijatelju Republike Srpske i srpskog naroda, na novom mandatu, poručio predsednik Republike Srpske

Peti mandat na čelu Ruske Federacije, osvojen ubedljivom pobedom na predsedničkim izborima, potvrda je da predsednik Vladimir Putin ima ogromno poverenje ruskog naroda i da zemlju vodi u pravom smeru, naveo je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Pobeda predsednika Putina dočekana je s radošću i među srpskim narodom, jer u njemu vidi velikog državnika i prijatelja na kojeg se uvek možemo osloniti i koji brine o našem narodu. Takođe, raduje nas što je ruski narod za svog lidera izabrao ozbiljnog, odgovornog i mudrog državnika, jer je to garancija da će se u današnjem svetu održati tradicionalne vrednosti i da neće postati mesto u kojem samo odabrani mogu da odlučuju o svemu, napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks.

Čestitao je Putinu na novom mandatu.

"Čestitam predsedniku Putinu, dragom prijatelju Republike Srpske i srpskog naroda, na novom mandatu. Želim mu dobro zdravlje, snagu i istrajnost na putu da sačuva Rusiju i donese mir i bolju budućnost čitavom svetu", rekao je Dodik.