Srbija i Balkan

SNS o upadima u kol-centre: "Levo-liberalni anarhisti izgubili kompas"

Incident ispred Novosadskog Sajma osudili su Vladimir Đukanović i Aleksandar Marković
SNS o upadima u kol-centre: "Levo-liberalni anarhisti izgubili kompas"© Antonio Ahel/ATAImages

Narodni poslanik Vladimir Đukanović poručio je danas, nakon incidenta na Novosadskom Sajmu gde je došlo je do koškanja i guranja policajaca i predstavnika opozicije i aktivista - kako su "levo-liberalni anarhisti" hteli da upadnu u kol-centre SNS-a i isprovociraju kako bi im se uzvratilo.

"Na osnovu toga bi onda oni pričali kako se nad njima sprovodi nasilje. A od kad je sveta i veka, odnosno višestranačja, svaka ozbiljna politička organizacija ima svoj kol centar, odakle poziva sigurne glasače. To sve stranke na svetu rade, pa je potpuno nejasno šta su oni hteli", izjavio je Đukanović za RT Balkan.

On je dodao da se nada da će tužilaštvo reagovati, jer je, kako kaže, u pitanju "čist akt terorizma".

"Postoje i snimci izgrednika i skandalozno je upadati tako ljudima u kol centar- da li ste pri zdravoj pameti. To se dešavalo na više lokacija, znači da je bilo organizovano. Oni su pokušavali da saznaju gde su naši kol centri, mada mi to nismo ni krili, pa su upadali da maltretiraju ljude", ocenjuje Đukanović.

Aleksandar Marković, takođe narodni poslanik SNS-a smatra da su opozicioni lideri izgubili kompas.

"Očigledno je da su neki opozicioni lideri potpuno izgubili kompas kada su tokom izbornog dana shvatili da će doživeti pravi izborni fijasko. Stepen nervoze koji uporno iskazuju govori o tome da nisu dorasli da obavljaju javne funkcije. Ne mogu da zamislim kako bi izgledala Srbija kada bi oni preuzeli vlast", zaključio je.

 

image