Svet

"Plašim se, molim te odgovori": Kako je Trampov sin ismejao Zelenskog (FOTO)

Trampov sin poručio je, nakon povlačenja Bajdena iz izborne trke, da će se njegov otac zalagati za okončanje ratova
"Plašim se, molim te odgovori": Kako je Trampov sin ismejao Zelenskog (FOTO)Getty © Tom Williams/CQ-Roll Call, Inc

Donald Tramp Mlađi, reagovao je na odluku Džozefa Bajdena da se povuče iz izborne trke ocenjujući da sve u vezi sa tim potezom pokazuje da bogati oligarsi kontrolišu Demokratsku stranku.

"Da im je stalo do demokratije, Klintonovi i milijarderi donatori ne bi birali kandidata. Glasajte za Trampa", poučio je sin bivšeg američkog predsednika.

On je najavio da će popraviti ekonomiju i okončati ratove.

"Borite se za slobodu, a ne za oligarhiju", poručio je Trampov sin.

Nakon ove reakcije u kojoj je najavio da će Trampova administracija okončati ratove, Tramp Mlađi je objavio i fotografiju kojom ismeva Vladimira Zelenskog.

U pitanju je montaža navodnog Bajdenovog telefona, na čijem ekranu se vide 52 propuštena poziva i poruke od Zelenskog.

"Moj novac i dalje stiže??? Plašim se, molim te odgovori", navodno je napisao Zelenski Bajdenu na ovoj montaži.

Zelenski je zahvalio jutros Džozefu Bajdenu na hrabrim merama koje je preduzeo da podrži Ukrajinu i pozdravio njegovu, kako je naveo, "tešku, ali jaku" odluku da se povuče iz trke za predsedničke izbore u SAD.

"Trenutna situacija u Ukrajini i širom Evrope nije ništa manje teška i iskreno se nadamo da će kontinuirano snažno vođstvo Amerike sprečiti rusko zlo da uspe i da se njena agresija isplati", napisao je Zelenski na društvenoj mreži Iks.

Podsetimo, Bajden je sinoć objavio da se povlači iz predizborne trke, iako nije još formalno to učinio, Demokratska stranka se već priprema da ga zameni Kamalom Haris.

image