Donald Tramp objasnio zašto je zvučao "čudno" tokom intervjua sa Ilonom Maskom

Predsednički kandidat je govorio i o demokratskoj kandidatkinji na izborima, Kamali Haris, i rekao da je ona uništila Kaliforniju, u kojoj je obavljala funkciju državnog tužioca

Republikanski predsednički kandidat SAD Donald Tramp izjavio je da postoji tehnički razlog zašto je zvučao "čudno" tokom intervjua sa milijarderom Ilonom Maskom.

"Nažalost, zbog složenosti moderne opreme i tehnologije mobilnih telefona, moj glas je u određenim delovima bio pomalo drugačiji i čudan. Zbog toga smo objavili pravi i savršeni snimak razgovora", napisao je Tramp na društvenoj mreži "Istina", nakon komentara da je tokom intervjua šaptao i mrmljao, piše "Njuzvik".

Tramp je na svom nalogu na Iksu, podelio novi snimak dvosatnog razgovora, na kome njegov glas zvuči mnogo oštrije.

Razgovor je prvobitno emitovan uživo na Iksu, koji je u Maskovom vlasništvu.

Intervju je kasnio više od 40 minuta a, prema Maskovom mišljenju, u pitanju su bili "masovni sajber napadi", iako uzrok kvara nije bio sasvim jasan.

Tramp je razgovor započeo prepričavanjem neuspelog atentata 13. jula, na mitingu u Batleru u Pensilvaniji, koji će, kako je rekao, ponovo posetiti u oktobru.

Potom je govorio o svojim antiimigracionim stavovima, upozoravajući na "nepoštene" ljude, koji pokušavaju da uđu u zemlju preko američko-meksičke granice.

Tramp je govorio i o demokratskoj kandidatkinji na izborima, Kamali Haris, i rekao da je ona "uništila" Kaliforniju u kojoj je obavljala funkciju državnog tužioca, a kasnije je bila i senator ove države.

Mask je rekao da bi mogao da pomogne u budućoj Trampovoj administraciji kao član "komisije za efikasnost vlade".

"Voleo bih to. Ti si najveći rezač", rekao je Tramp, aludirajući na Maskovu sklonost ka masovnim otpuštanjima.