Svet

Sve je na prodaju: "Supertramp" kartice i parče odela iz predsedničke debate (VIDEO)

Kartice, koje su deo kolekcije "Amerika frst", prodavaće se po ceni od 99 dolara
Sve je na prodaju: "Supertramp" kartice i parče odela iz predsedničke debate (VIDEO)Getty © Drew Angerer/Getty Images

Donald Tramp prodaje novu kolekciju digitalnih trgovačkih kartica, koje prikazuju bivšeg predsednika u raznim pozama, uključujući "Supertrampa" i "Kripto predsednika", prenosi britanski "Telegraf".

Kartice, koje su deo kolekcije "Amerika frst", predstavljaju nezamenljive tokene, koje se mogu kupiti po ceni od 99 dolara.

Pristalice koje kupe 15 ili više kartica dobiće i deo odela koje je Tramp nosio u predsedničkoj debati sa Džozefom Bajdenom.

Kartice sadrže 50 novih slika republikanskog predsedničkog kandidata i prikazuju ga kao akcionog heroja, kao boksera, kako pleše, ili vozi motocikl.

Ako kupe 75 kartica, što košta 7.425 dolara, Trampove pristalice mogu da prisustvuju večeri sa Trampom u njegovom Nacionalnom golf klubu na Floridi.

"Znate da me zovu kripto-predsednik", rekao je Tramp u videu koji promoviše kartice.

Bivši predsednik je u prošlosti prodavao digitalne kartice, a ovo nije prvi put ni da prodaje svoja odela.

"Pristalice mogu da kupe moje odelo sa debate sa Bajdenom, a ljudi to zovu 'nokaut odelo'", rekao je Tramp. Bivši predsednik je prodao parčiće plavog odela koje je nosio u Atlanti, kada je optužen pod optužbom za izbornu prevaru.

Od kada su u maju izdate prve "supertramp" kartice, kriptovaluta je postala deo platforme Republikanske stranke. Tramp je obećao da će podržati rudarenje bitkoina u SAD i da će raditi protiv stvaranja digitalne valute centralne banke.

Prethodne verzije kartica uključivale su slike Trampa kao Džordža Vašingtona ili kao lava sa krunom.

image