Tramp: Trudo je sin Fidela Kastra, ima dobru kosu i komunista je na njega

Glasine koje postoje godinama dodatno je podgrejao bivši američki predsednik

Bivši predsednik Donald Tramp svojom novom knjigom "Spasimo Ameriku", podstiče već poznate glasine o Džastinu Trudou – da bi Fidel Kastro mogao da bude otac kanadskog premijera. 

Tramp je tu glasinu objavio nedeljama nakon što je u intervjuu za jedan podkast rekao da "kažu da je on sin Fidela Kastra, i da bi mogao biti".

Republikanac je ranije tvrdio i da je Trudoova majka Margaret spavala sa svim članovima "Rolingstounsa".

"Džastin Trudo i ja smo se odlično slagali, ali su postojale prirodne razlike u tome što je on veoma liberalan, a ja, blago rečeno, nisam", piše Tramp u svojoj knjizi, a prenosi "Dejli Mejl".

Komentarišući da će biti zanimljivo videti kako će se sa liderom Kanade slagati u budućnosti, on dodaje: "Njegova majka je bila lepa i divlja. Sedamdesetih je išla u klubove sa 'Rolingstonsima', ali je takođe bila nekako povezana sa Fidelom Kastrom."

Navodno, Trudoova majka je rekla da je kubanski lider "najseksi muškarac koga je ikad upoznala", pa Tramp podseća da mnogi tvrde i da je Džastin njegov sin.

"Kune se da nije, ali otkud bi dođavola znao! Kastro je imao dobru kosu, zvanični 'otac' nije, a Džastin takođe ima dobru kosu i postao je komunista baš kao i Kastro", napisao je Tramp.

Glasine su se ranije proširile do te mere da je kanadska vlada to demantovala 2018. godine, a Asošiejted pres je objavio i "fekt ček" tekst (proveru činjenica) i izveo zaključak da je tvrdnja o Kastrovom očinstvu lažna.

U njemu se navodi da je Margaret, koja je imala 22 godine kada se udala za kanadskog premijera Pjera Trudoa (51), rodila Džastina devet meseci nakon udaje za Pjera Trudoa 1971.

Takođe je objavljeno da je Trudo rođen četiri godine pre nego što je Margaret otputovala na Kubu .

Priča je uzela maha nakon što je Trudo pohvalio Kastra kao "legendarnog revolucionara većeg od života" nakon njegove smrti 2016.