Novinarka suspendovana zbog glasina o romansi: Da li je Kenedi "šarao"?

Olivija Nuci navodno je priznala da je bila u vezi sa Kenedijem dok je bio predsednički kandidat

"Njujork magazin" suspendovao je dopisnicu iz Vašingtona Oliviju Nuci, nakon što su se pronele glasine da je bila u romantičnoj vezi sa američkim predsedničkim kandidatom Robertom Kenedijem Mlađim koji je nedavno podržao Trampa.

Portparol magazina je za medije rekao kako je da je Nuci nedavno "priznala urednicima časopisa da je bila u ličnom odnosu sa bivšim subjektom relevantnim za kampanju", i to u periodu dok je izveštavala o kampanji, i tako prekršila njihove standarde o sukobu interesa.

"Da smo znali za ovu vezu, ona ne bi nastavila da prati predsedničku kampanju. Interni pregled njenog objavljenog rada nije pronašao netačnosti niti dokaze o pristrasnosti. Ona je trenutno na odsustvu iz časopisa, a časopis sprovodi detaljniju reviziju. Žao nam je što smo doveli u pitanje poverenje naših čitalaca", rekli su iz ovog medija, a prenosi "Independent".

Portparol Kenedija, koji je oženjen zvezdom serije "Obuzdajte svoj entuzijazam" Šeril Hajns, u početku se kandidovao na predizborima Demokratske stranke odbacio je tvrdnje da je bio u vezi sa novinarkom.

"Gospodin Kenedi je samo jednom u životu sreo Oliviju Nui na intervjuu koji je ona tražila", rekao je portparol za "Status".