Ilon Mask na Trampovom mitingu u Pensilvaniji

Generalni direktor kompanije "Spejsiks" i "Tesla" biće među specijalnim gostima koji će prisustvovati mitingu, potvrdio je danas Trampov izborni štab

Tehnološki mogul Ilon Mask pridružiće se Donaldu Trampu sutra na njegovom mitingu u subotu u Batleru, gradu u Pensilvaniji gde je republikanski predsednički kandidat preživeo pokušaj ubistva pre nekoliko meseci.

"Biću tu da podržim!" napisao je Mask na svojoj društvenoj platformi Iks u retvitu Trampove promocije mitinga, preneo je "Foks".

Generalni direktor kompanije "Spejsiks" i "Tesla" biće među specijalnim gostima koji će prisustvovati mitingu, potvrdio je danas Trampov izborni štab.

Ovaj događaj će biti prvi put da se biznismen pojavi javno u kampanji bivšeg predsednika od kada je odlučio da ga podrži. Podrška je usledila je neposredno nakon atentata, a Mask je napisao na Iksu: "U potpunosti podržavam predsednika Trampa i nadam se njegovom brzom oporavku".

Miting u subotu održaće se na istom imanju gde su meci Tomasa Metjua Kruksa okrznuli Trampovo desno uvo. U pucnjavi je povređeno više ljudi.

Uz Trampa će na mitingu biti i njegov potpredsednik, republikanski senator iz Ohaja, Džej Di Vens, njegov sin Erik Tramp, njegova snaja Lara Tramp, kao i nekoliko poslanika i šerifa Pensilvanije.